Back to overview

Thibaud De Keyzer

Managing Director – ID 82

De rode draad door mijn carrière is mijn passie voor het toepassen van innovatieve technologieën binnen een enterprise B2B context. Na een internationale carrière bij softwarebedrijven zoals IBM en SAP heb ik beslist om te gaan ondernemen. De eerste fase van ondernemen was de start van een eigen consultingbedrijf omtrent SAP bedrijfssoftware onder de Cronos groep, genaamd Flexso. Vanuit o.a. Fortino Capital en Volta Ventures kwam de vraag om ad hoc strategic enterprise B2B sales coaching van tech SaaS start-ups op board niveau (Supplystack, Letsbuild, AIVidens, etc.) op te nemen. Daarnaast is de fase gestart van mede-investeerder in start-ups (zoals Techwolf).

De motivatie om deel te nemen aan de Winter University is omdat ik steeds meer de vraag krijg om bij tech Saas start-ups, die aan de vooravond van de scale-up fase staan, actief te on-boarden als mede-ondernemer om samen verder te schalen. De Winter University lijkt me de juiste plek om meer bagage en netwerk op te doen bij dit proces.

Natuurlijk bied ik tijdens de Think Tanks/Ronde tafels graag mijn management en executive sales ervaring aan om andere deelnemers verder te helpen.